diumenge, 30 d’agost del 2009

Girona 0 - Cartagena 1


Ahir vaig anar a veure el Girona (de futbol) amb el meu pare i el meu oncle Ferran, tots 3 socis del Girona per segona temporada consecutiva. La veritat és que no estava gaire animat perquè havia sentit que havien fitxat bastant malament i que les gestions no s'estaven duent a terme gaire bé des de feia temps. De totes maneres, al ser el primer partit sempre vas amb una mica d'il·lusió de veure'ls guanyar i encara més quan juguen a casa contra un equip que acaba de pujar.

Hi havia molt poca gent al camp (unes 2600 persones), justificat en part perquè encara hi ha gent de vacances i perquè televisaven el partit per TV3. El partit comença amb un domini incert de la pilota per part dels 2 equips, però al cap de set minuts ja va marcar el Cartagena. Em vaig quedar entre emprenyat i resignat perquè, de fet, ja m'ho esperava. Semblava que la cosa es podria arreglar perquè de tant en tant el Girona feia algun intent d'apropar-se a la porteria contrària i un tal Kiko Raton fitxat aquest any sembla que s'hi feia molt. Però no hi va haver cap xut entre els tres pals i el nostre porter es va haver de lluïr per tal que no ens fessin cap més gol.

La segona part va començar una mica millor, va entrar en Moha per en Xumetra i semblava que el Girona s'animava. En una pilota recuperada a camp contrari es va aconseguir forçar un penal. Tothom estava pensant en l'empat i en la possible remuntada (jo inclòs) perquè l'anava a xutar en Gerard López (ex-jugador del Barça, entre altres). Però resulta que el senyor el va enviar als núvols. Me sembla que els del gol sud que estaven darrera la porteria es van haver d'apartar perquè no els toqués la pilota... un desastre!! Una cosa és que la pari el porter, però... enviar-la als nuvols?? I aquest tiu va jugar una final de Champions?! Després d'això, la cosa va afluixar bastant per part del Girona. L'únic que ho intentava era en Moha però no se n'acabava de sortir. Ben entrada la segona part va entrar en Gabri i va estar a punt de marcar a la primera pilota que va tocar. La jugada va acabar amb una bona aturada del porter visitant. I el Girona es pot dir que també es va acabar aquí perquè ho intentava però ja no podia. A més a més patia bastant en defensa. I el partit es va acabar així. Girona 0 - Cartagena 1

Espero que vagin millorant les coses perquè això fa molt mala pinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada